0

Szemfestés kicsi szemre

Ha a szemeinket túl kicsinek találjuk, és tenni akarunk ellene, akkor sajátítsunk el néhány olyan sminkelési praktikát, amellyel elérjük, hogy szemeink nagyobbnak tűnjenek. A legfontosabb, amit a kicsi szemmel rendelkezők nem tehetnek, az az, hogy kihúzzák a szem belső sarkait. Sem alul, sem belül nem szabad a belső sarkakat kihúzni, mivel így optikailag a szem kisebbnek tűnik.

A szemfestés kicsi szemek esetében picit eltérő, mint az átlagos szemeknél. Az első lépés, hogy egy korrektor vagy alapozó segítségével eltüntessük a szarkalábakat. Ezután a szem belső sarkánál és a szemöldök alatt használjunk egy nagyon világos színű, matt hatású szemhéjfestéket, majd szépen lassan egy másik, sötétebb árnyalatot is felvihetünk, vigyázva arra, hogy szépen satírozzunk.

Szemfestés kicsi szemre

Szemfestés kicsi szemre

Második lépésként, a kicsi szemek szemfestésénél érdemes vastagodó vonallal kihúzni a szemet, a belső sarkakat kihagyva, picit bennebb kezdve, és szépen, finoman a szem végéhez érve. Ezzel elérjük azt, hogy a szem hosszabbnak és nagyobbnak tűnjön.

A szemfestés kicsi szemeknél picit nehezebb, mert nem kombinálhatunk annyit, mint az átlagos szemeknél, viszont azt elérhetjük, hogy nagyobbnak tűnjenek. Befejezésként használjunk szemspirált, erősítsük meg a szemöldökvonalat, alul húzzuk ki fekete szemceruzával. Nagyon szép eredményt érhetünk el, kihangsúlyozhatjuk a szemeinket, és nagyobbnak tűnnek majd.

  
Iktatva: Szemfestés Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024