0

Szemfestés fekete szemceruzával

Egy lány első tapasztalata a sminkelésben a szemfestés fekete szemceruzával. Legkönnyebben és leghamarabb ezt lehet megtanulni. Nem lehet ezzel túl nagyot hibázni, hisz ez a technika mindenkinek jól áll. A fekete szemceruzát sokféleképpen használhatjuk. Lehet vele egyszerű nappali sminket, randira hódítót, esetleg igazán bulizóst is készíteni.

Többféle szemceruzát lehet már kapni. A szemfestés fekete szemceruzával végeredménye attól függ, hogy milyen ceruzát használunk. Lehet sima matt, krémes állagú vagy épp csillámokat tartalmazó. A krémes állagúval lehet a legszebb vonalat húzni. A matt ceruza inkább a szem vízvonalára ajánlott, ott mutat igazán jól. A csillogó változatot inkább hagyjuk az esti bulikra.

Szemfestés fekete szemceruzával

Szemfestés fekete szemceruzával

Mint minden sminkelés, így a szemfestés fekete szemceruzával is az alapozóval kezdődik. Ha csak a szem vízvonalára kerül a fekete színből, azt a lépést kihagyhatjuk. Amennyiben a felső szemhéjon használjuk, úgy a legmutatósabb, ha a szempillák tövében húzzuk a vonalat. Kis gyakorlást igényel, de pár alkalom után már könnyedén dolgozhatunk.

A szemfestés fekete szemceruzával nem kell a felső szemhéjra korlátozódjon. Használhatjuk a szem alsó vonalán is. Itt is a szempillák töve a legjobb hely, ahova kerülhet a vonal. Mind a két helyen egy fültisztító pálcikával elsatírozhatjuk kissé, így füstös hatást kapunk. Ezután mar léphetünk is egyet a sminkelés lépcsőjén.

 

  
Iktatva: Szemfestés Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024