0

Szemfestés 50 felett

Ahhoz, hogy 50 felett is kitűnően nézzünk ki, meg kell tanulnunk, hogy melyek azok a kiegészítők, ruhák, és melyik az a smink, amely jól áll nekünk. A szemfestésnek 50 felett diszkrétnek kell lennie. Fontos, hogy ne használjunk túl élénk színeket, sem pedig csillámporos szemhéjfestéket. Ezek mind kiemelik a ráncokat azáltal, hogy azokra terelik a figyelmet.

A szemfestésnél 50 felett oda kell figyelni a szemöldök formájára. A hegyesített szemöldök nem áll jól az idősebb korosztálynak. Ha nagyon sok szem körüli ráncunk van, és ezek mélyek is ráadásul, és ezt társítjuk a hegyes szemöldökkel, negatív hatást váltunk ki, ráadásul ettől nem tűnünk fiatalabbnak. A szemöldök vonala és színe inkább legyen természetes, s ehhez bármilyen szolid szemfestés jól áll.

Szemfestés 50 felett

Szemfestés 50 felett

A szemfestés 50 felett legyen matt hatású. Ajánlatos pasztellszíneket használni, mint a halványlila vagy a barna és szürke árnyalatai. Ne vigyünk fel túl sok árnyalatot a szemhéjra, és ne használjunk por alapú festékanyagot, mivel az megmarad a ráncokban, ezzel pedig kihangsúlyozzuk azokat. Használjunk krémalapú festéket, de akár mi magunk is összekeverhetjük a poralapút egy kis testápolóval.

Ha sötét színű bőrünk van, a szemfestés 50 felett nagyon korlátozott kell legyen. Abszolút nem ajánlott hideg színeket használni, a szoláriumot pedig felejtsük el. A barna bőrön a ráncok még inkább szembetűnőek.

  
Iktatva: Szemfestés Címkék: , , , , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024