0

Szem sminkek az Avontól

A szem sminkelés elképzelhetetlen szemceruza nélkül. Az Avon szem smink kollekciójában számos szemceruza közül válogathatunk, attól függően, hogy milyen sminkhez, milyen alkalomra szeretnénk széppé varázsolni szemünket. vásárolhatunk szemkontúr ceruzát, mely kiemeli szemünk formáját. Találunk barna, zöld, mályva, kék, szürke és fekete színűeket, sötétebb árnyalatban.

A szem sminkünkkel egymáshoz illő színűt válasszunk. Ezek a ceruzák kimondottan kontúrozásra valók. Ha szemhéjunkat szeretnénk szemceruzával sminkelni, az Avon termékek közül itt is bőséges választék áll rendelkezésre. Ezekkel könnyen lehet dolgozni, precízen tudjuk felvinni a kívánt színt szemhéjunkra. Ide tartoznak még a különböző Avon szemhéjtusok.

szem sminkek az avontólHa szemhéj festékünkből szeretnénk tust készíteni az Avon Color Trend varázstussal ezt is megtehetjük, csak arra vigyázzunk, hogy használat után mossuk ki belőle az aktuális szemfestéket. A gél állagú Supershock szemhéjtust ezüst és fekete színben vásárolhatjuk meg. Előnye, hogy precízen tudjuk felrakni intenzív színű szem kontúrunkat. A szemceruzák és tusok kiemelik szemünk szépségét, formáját.

Ha gyorsan szeretnénk szemünket sminkelni, és nem cél a színes szemfestés, egy Avon szemhéjtussal gyorsan dekoratív megjelenést biztosíthatunk magunknak. A szem sminkelésénél a szemöldökünk formájának kialakítása is nagyon fontos. Egy jól megválasztott színű Avon szemöldök ceruzával, ami ne legyen sötétebb, mint hajunk színe, könnyen megformázhatjuk. Akár több évet is letagadhatunk, ha jól formázott szemöldökünk.

  
Iktatva: Avon, Szemfestékek

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024