Cikkek a(z) Szemszín szerint és Szemfestés kategóriából

A smink elkészítésében fontos szempont, hogy szemszín szerint válogassunk a lehetőségek között. Hiába tetszik és divatos egy színárnyalat,ha adott szemszín szerint nem áll jól nekünk. Sokkal többet ronthatunk megjelenésünkön, ha nem szemszín szerint választunk, mintha esetleg nem a divat szerint sminkelünk. Szemünk színével harmonizáló szemfesték szebbé varázsolja, vonzóvá teszi arcunkat.

Szemfestés tippek kék szemhez

Szemfestés tippek kék szemhez

Kék a szemed, és nem tudod, hogyan sminkelj? Tévedés azt hinni, hogy a kék szemhez csak a kék szemhéjpúder illik. Szemfestés tippek kék szemhez: a kék szemhez jól illenek a bézs és a barna árnyalatai, az arany, a sárgás színek, a fekete macskaszemes smink, de akár a fekete füstös is…. Tovább: Szemfestés tippek kék szemhez »

Szemfestés tippek barna szemhez

Szemfestés tippek barna szemhez

Szemfestés tippek barna szemhez: a kék, lila, arany, vanília, bronz, rózsaszín és diószín szemhéjfestékek csodálatosan mutatnak. Ami nem ajánlott: a nagyon élénk hideg színek használata ha nem is tilos, mindenképpen kerülendő. Ilyenek: a türkiz, a fűzöld, a sárga vagy az ezüst. Ezek túl fagyossá teszik az eredendően melegséget árasztó tekintetet…. Tovább: Szemfestés tippek barna szemhez »

Szemfestés tippek zöld szemhez

Szemfestés tippek zöld szemhez

A zöld szem egzotikus szépségre vall, gyönyörű és különleges. Szerencsés vagy, ha ilyen színű a szemed, mert ez a szemszín önmagában is nagyon szép. Ha még egy hozzá jól illő sminket is használsz, leveszel bárkit a lábáról. A zöld szemnek nagyon sokféle árnyalata lehet: a halvány jáde zöldtől a méregzöldön… Tovább: Szemfestés tippek zöld szemhez »

Smink kék szemhez

Smink kék szemhez

A kék szemet a legkönnyebben úgy sminkelhetjük, hogy felkenünk egy natúr színű szemfestéket a felső szemhéjunkra, fekete kontúrt rakunk fel, végül egy szempillaspirállal fejezzük be a szemfestést. A kék szemszín magában is nagyon mutatós, így egyszerű sminkkel is ki tudjuk emelni szemünk színét. Ha mégis szeretnénk színesebb sminket, több lehetőség… Tovább: Smink kék szemhez »

Smink zöld szemhez

Smink zöld szemhez

Igen ritka a zöld szemszín. Általában nem is tisztán zöld, inkább zöldeskék, zöldesszürke illetve zöldes barna. Ha zöld szem sminket használunk, jól kiemelhetjük szemünk színének zöld árnyalatát. Vigyázzunk azonban arra, hogy jól válasszuk meg a szemfestékek árnyalatát. Ne olvadjon egybe szemünk színével.Jó megoldás még, ha nem tiszta zöld szemünk van,… Tovább: Smink zöld szemhez »

Smink barna szemhez

Smink barna szemhez

Barna szemszínünkhöz, sminkeléshez a barna bármely árnyalatát választhatjuk az okkertől, a sötétbarnáig. A meleg színek bársonyossá teszik a tekintetet, mely így melegséget sugároz. A belső szemzugban indítsunk a sminkelést világos színnel, míg a külsőben sötétebb barnát rakjunk fel. Sötétbarna ceruzával húzhatunk szemünknek kontúrt. Sötétbarna vagy fekete szempillaspirállal tehetjük még vonzóbbá… Tovább: Smink barna szemhez »

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés tippek portál! A várható tartalomból: Frizura Alkalmi Divatos Férfi Hosszú Rövid Sminkek Alkalmi Buli Menyasszonyi Party Sminkelés Szemfestékek Avon L’Oreal Max Factor Maybelline Oriflame Szemfestés Tippek és tanácsok Tussal Szemszín szerint Barna Kék Zöld Tanfolyam Kellemes böngészést!

Szemfestés 2024