0

Smink barna szemhez

Barna szemszínünkhöz, sminkeléshez a barna bármely árnyalatát választhatjuk az okkertől, a sötétbarnáig. A meleg színek bársonyossá teszik a tekintetet, mely így melegséget sugároz. A belső szemzugban indítsunk a sminkelést világos színnel, míg a külsőben sötétebb barnát rakjunk fel. Sötétbarna ceruzával húzhatunk szemünknek kontúrt. Sötétbarna vagy fekete szempillaspirállal tehetjük még vonzóbbá a tekintetünket.

A kék smink még intenzívebbé teszi a barna szemeket, kihívó tekintetet kölcsönöz. Sötétebb kék kontúrral keretezhetjük, mellyel ki is emeljük szemünk szépségét. Fekete vagy feltűnő színű kék szempillafestéket használhatunk befejezésképpen. A pasztellszínű szem sminkkel természetes hatást érhetünk el. A szemhéjakra egyenletesen oszlassuk el a halvány orgona, mályva, világos lila vagy rózsaszín festéket. Fekete szempillaspirállal hangsúlyozzuk ki szemünk formáját.

sminkek barna szemhezA barna szemekhez kitűnő alkalmi smink készíthető az arany árnyalataival. Az arany színt kombinálhatjuk világos barnával is. Sötét vagy világos barna szemceruzával húzzunk vékony kontúrt a felső szempillák tövébe. Az alsó szemhéjunkat ne kontúrozzuk végig, csak a pupilla tengelyéig. Fekete vagy barna szempillafestéket egyaránt használhatunk alkalmi sminkünkhöz.

A barna szemszínnek nincsenek ellentétes vagy kiegészítő színei. Ez azért van, mert a barna valójában minden szín kombinációja. Más szóval bármilyen színkombinációt használhatunk, ha barna színű szemünk van.  A barna szemszínhez mindenféle színű szemfesték jól áll. Egyéni adottságainktól függ, hogy melyik kombináció az, ami a legjobban illenek hozzánk.

  
Iktatva: Barna, Szemszín szerint

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024