0

Divatos frizura

Ha a mai frizura divatot próbáljuk meghatározni, annyi egyértelműen kiderül, hogy nem trendi az egyenes vonalú, szimmetrikus frizura. A tépett hajviseletnek van nagy divatja. Legyen az rövid, vagy félhosszú, egy biztos, hogy a hajszobrász fantáziájának nem kell határokat szabni.

Láthatunk állig érő félre fésült frufrut, hátul extra rövid felnyírással vagy fejtetőn taréjszerűen végződőt egyébként körbe félhosszút. Tehát elmondhatjuk, hogy a divatos frizura ma tépett, ami ha jól van vágva, jól karban tartható otthon is. Nem ment ki a divatból, sőt reneszánszát éli még mindig a melírozás. Itt eléggé változatos a felhozatal a lap melírtől kezdve a többszínű melírig szinte bármit megtalálunk a divatos frizurák között.

divatos frizuraA kevésbé bátrak megtartják eredeti hajszínüket és csak némi divatos melírt készíttetnek, esetleg csak egy tincset festetnek be, de ezek a tincsek általában élénk színűek. A hajfestés, melírozás időnkénti után festést igényel, ezt ne felejtsük el. A divatos frizurák között vannak eléggé extrém fazonok is. Az oldalt sávban kiborotvált női frizura sem ritkaság, időnként mintát borotvál a rövid hajba oldalt, vagy hátul a hajszobrász.

Az ember azt gondolná, hogy csak a fiatalok hordanak ennyire divatos frizurákat, de úgy látszik harmincas, negyvenes korosztály tagjai is bevállalnak egy-egy divatos frizurát,ha öltözködési stílusukhoz illik. A kevésbé bátrak sem maradnak divatos frizura nélkül. Kissé szelídebb változatát viselik a divatos frizuráknak, de ezek is tépettek, és ha szelídebben is, de általában melírozottak.

  
Iktatva: Divatos, Frizura

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024