0

Rózsaszín szemfestés

Egy fiatalnak igencsak jól állnak a kihívó színek. Ilyen lehet például a pink, lila, narancssárga esetleg rózsaszín szemfestés. Nem kell félni a rózsaszíntől, mert ha megkeressük a magunkhoz illő árnyalatot, nyugodtan használhatjuk, legyen az fáradt-, baba- vagy egészen élénk rózsaszín. Lényeg, hogy a bőrünk színéhez megfelelőt válasszunk.

A rózsaszín szemfestés lényege, hogy a megfelelő árnyalatot válasszuk ki, utána jöhet a „munka”. A nem egészen tini hölgyeknek inkább a fáradtabb vagy ún. koszosabb rózsaszín a jó választás. Ügyeljünk arra, hogy ne kerüljön túl sok belőle a szemhéjra. Mindig alapozással kezdjünk, hogy az esetleges apró hibákat eltüntessük. Az egész mozgó szemhéjra kerülhet belőle, egészen a szemöldök vonaláig.

Rózsaszín szemfestés

Rózsaszín szemfestés

Ha egy mód van rá, ne használjunk fekete szemceruzát. Inkább a fehéret részesítsük előnyben, mert az ad frissességet a szemnek. Ha mindenképpen szemceruzát szeretnénk használni, akkor a most már kapható pinket vagy rózsaszínt vegyünk a kezünkbe. A rózsaszín szemfestés nagyon csábító lehet, ha a szempillánkat extra hosszúvá varázsoljuk.

A rózsaszín szemfestés akkor lesz igazán tökéletes, ha az arcunkra kerülő festékek – arcpír, rúzs – is rózsaszínek. Bár igazán kellemes összhatást tudunk így elérni, azért arra vigyázzunk, hogy ne pompázzunk tiszta rózsaszínben, mert egy bizonyos kor után már nem igazán áll jól, sőt visszataszító is lehet.

  
Iktatva: Szemfestés Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024