0

Pink szemfestés

Egy éjszakai szórakozóhelyen mindenki a legjobb formáját akarja hozni: felveszi legszebb ruháját, haját is rendbe szedi, nem beszélve a sminkjéről. Egy sötét, villódzó fényekkel teli helyre a legjobb választás egy feltűnő, például pink szemfestés. Ha ezt a színt választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy felfigyelnek ránk.

A pink szemfestés lényege, hogy ne maradjunk észrevétlen. Ha párosítjuk egy ilyen színű kiegészítővel, biztosak lehetünk az összhatásban. Használjunk korrektort, ha vannak elfedésre szoruló apróbb hibák, majd jöhet egy kis alapozó is, hogy tartósabb legyen a sminkünk. Figyeljünk arra, hogy a szemöldökünk vonala is szép legyen. Szemceruzából válasszunk a szemhéjpúderrel megegyezőt, és azzal húzzunk egyenletes vonalat a szempilláink tövében.

Pink szemfestés

Pink szemfestés

A szemhéjunkra ebben az esetben inkább a krémes állagú szemhéjpúdert válasszuk. Könnyebb vele dolgozni, és az eredmény is tartósabb. A pink szemfestés még egyedibbé varázsolható, ha egy kis csillámport teszünk a szemhéjunkra. Ha eléggé magabiztosak vagyunk, akkor nyugodtan a szemöldök vonaláig kerülhet a pink színből.

A szempillákat kétszer fessük át mélyfekete szempillaspirállal, hogy jobban kihangsúlyozza a szép szemfestést. Az arcunkra is kerülhet ebből a kellemes színből egy rúzs vagy arcpír formájában, bár ügyelve, mert ha túl sokat viszünk fel, akkor egy bohóchoz hasonlíthatunk. A pink szemfestés inkább a fiatalok kiváltsága, bár maga a szín egy idősebb hölgynek is jól állhat, például rúzs formájában.

  
Iktatva: Szemfestés Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024