0

Party smink készítése

Egy party ünnepi esemény. Elegáns megjelenést kíván. Fontos, hogy ruhánk és frizuránk is elegáns legyen, és sminkünk ezekkel harmonizáljon.  Nem utolsó sorban a party egész ideje alatt jó, ha megmarad ez az összkép. A party smink készítésekor figyelembe kell vennünk, hogy mesterséges világításnál mások a fényviszonyok.

Egy sima nappali smink olyan, mintha nem is lenne. A jó smink alapja, és így a jó party sminké is a jól megtisztított és alapozott bőr. Sminkelés előtt feltétlenül tisztítsuk meg bőrünket arctejjel. Ha időnk engedi, kenjünk fel egy hidratáló krémet is. A jól ápolt bőrön hosszabb ideig marad szép a smink. Nagyon fontos, hogy bőrünknek megfelelő színárnyalatú alapozót válasszunk.

party smink készítéseA party smink nem feltétlenül azt jelenti, hogy erős sminket kell feltennünk. Sokszor egy egyszerűen kihúzott szem, csillámos szempúder éppen megfelelő, valamint ne feledjük el, hogy az idő múlásával egy sötét szem smink esetleg fáradtabbnak mutathatja szemünket. Ha mégis sötétebb, erőteljesebb szem smink mellett döntünk amikor partyra sminkeljük magunkat, figyeljünk oda, hogy ne készítsünk túl erős színűt.

A füstös szem smink még mindig nagyon divatos. Használjunk szürke szemfestéket, de vigyázzunk, ne csináljuk túl sötétre. A szemhéjtus nagyon alkalmas szemünk kiemeléséhez, használjuk bátran. A dús szempillák elengedhetetlen részei egy szép party sminknek. Fontos, hogy egész este kitartsanak. Válasszunk minőségi szempilla spirált, amely lehetőleg legyen vízálló.

  
Iktatva: Party, Sminkek

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024