0

Mire figyeljünk a szemfesték webáruházon keresztüli rendelésénél?

Mi, nők imádjuk kihangsúlyozni szemünket, mivel egy csábos tekintet számos férfi figyelmét felkeltheti, ugyanakkor egy-egy szépen sikerült smink elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének. Napjainkban számos festék közül választhatjuk ki a számunkra leginkább tetsző színt, melyeket nemcsak az üzletekben, katalógusokban nézhetünk meg, hanem számos termék megtalálható, valamint megrendelhető a világhálón keresztül is. A szemfestékek webáruházon keresztül történő megvásárlása nem a legjobb megoldás, mivel ezek nem tesztelhetőek, így nem zárható ki annak az esélye, hogy nem tartalmaznak ezek a festékek olyan vegyi anyagokat, amelyek allergiás reakciókat válthatnak ki.

Szemfesték webáruház

Szemfesték webáruház

Szemfesték webáruházon keresztül történő megrendelése esetén mindenképpen nézzünk utána az összetevőknek, hiszen így is megkereshetjük, hogy a bőrre legártalmasabb összetevők megtalálhatóak-e a kiválasztott termékben. Ilyen például a neopentanoate, a BHT és BHA, dicaprylyl maleate, alumíniumpor, tridecyl neopentanoate, a szilícium-dioxid, a szalicilsav és a butylparaben.

Legjobb olyan termékeket választani, amelyeket kipróbálhatunk, viszont még ebben az esetben sem vagyunk teljesen biztosítva afelől, hogy a kiválasztott termék nem vált ki valamilyen allergiás reakciót, hiszen számos termék mellékhatása csak napokkal, sőt hetekkel később érezteti hatását. Végső soron a szemfesték webáruházon keresztül történő megrendelése sem sokkal veszélyesebb, mint az olyan termékeké, melyek helyben kipróbálhatóak.

Egy nagy hátránya viszont a szemfesték webáruházon történő vásárlásának az, hogy az árnyalatok eltérhetnek a képen látható mintáktól.

  
Iktatva: Szemfestékek Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024