0

Menyasszonyi smink divat

A menyasszonyi smink divatban több stílus is megtalálható. A romantikus menyasszonyi sminkek divatja, ami finomabb szemsminkből és erőtejes száj hangsúlyozásból áll, ismét hódit. Divatban van még a füstös szemsmink a különlegesebb sminkeket bevállaló menyasszonyok között.

A műszempilla nagyon divatos idén, így a menyasszonyi sminkeknél is nagy hangsúlyt kap, kissé finomabb formában. Egy jól megválasztott műszempilla sokat emelhet menyasszonyi sminkünkön. A külföldi divat szerint a természetesség lesz leginkább jellemző a menyasszonyi sminkekben. Ne feledjük azonban, hogy bármit is látunk az esküvői újságok lapjain, a legfontosabb szempont a saját adottságunk.

menyasszonyi smink divatTehát nézzünk körbe, mi a divat, és saját lehetőségeinkhez, ruha és frizura elképzelésünkhöz próbáljuk igazítani. A menyasszony szemének ragyogni kell a nagy napon, így a szem kiemelése, sminkelése az egyik sarkalatos pontja a menyasszonyi sminknek. Selymes hatású porok, csillámok jól kiegészítik és illenek is ehhez az alkalomhoz. A menyasszonyi ruha színéhez, stílusához kell alkalmazkodni a sminknek és a frizurának is.

Ezek kívül fontos a menyecske ruha stílusa és színe is. Ma már nem egyértelmű a piros színű menyecske ruha, így ezt is fontos szem előtt tartani. Egy menyasszonyi smink legyen tartós. Ki kell bírnia mindent, ami egy esküvővel jár. A lagzi végén is úgy kell mutatnia egy menyasszonyi sminknek, mintha akkor készült volna el.

  
Iktatva: Menyasszonyi, Sminkek

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024