0

L’Oreal szempilla spirál

A szemfestés egyik fontos eleme a megfelelő szempilla spirál kiválasztása. Érdemes a L’Oreal szempillaspirálok között válogatni. A cég olyan anyagokat, keféket kísérletezett ki, melyek segítségével annyira dús és hosszú látványú szempillánk lehet, mintha műszempillát raktunk volna fel.  A L’Oreal cég gazdag szempilla spirál választékából érdemes tehát válogatnunk.

Itt van például a L’Oreal  Extra Volume Collagene spirálja, melynek egyik titka, a nagyméretű spirálkefe, mely kétszer nagyobb, mint a klasszikus méretű. Annyi festéket tud felvinni, melytől a szempilla azonnal dúsabbnak hat. Négyféle színben kapható. A két feketén kívül kék és barna árnyalatban is. A Telescopic Explosion lehetővé teszi, hogy a rövidebb, vékonyabb szempillákat is be tudjuk festeni, így dúsabb látványt nyújt szempillánk.

l'oreal szempilla spirálA szempillák csomómentes bevonását tudjuk elérni vele, ami igen lényeges a szempilla festéskor. A Duble Extension a L’Oreal-tól egy frissítő szérumot tartalmaz, melytől erősebbnek látszanak szempilláink, a fekete réteg pedig hosszabbnak látszó szempillákkal ajándékoz meg bennünket. Kétféle fekete színben tudjuk megvásárolni. Kapható a Double Extension vízálló változatban is.

A Lash Architect műszempilla hatású szempilla spirál fényes fekete színével háromdimenziós hatásának köszönhetően soha nem látott dús hatást tud elérni. A szempillánkat általában feketére festjük, de érdemes a színes spirálok között is válogatni. Szemfestékünkkel harmonizáló színes spirállal különleges hatást érhetünk el, még jobban kiemeli szemünket.

  
Iktatva: L'Oreal, Szemfestékek

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024