0

L’Oreal sminkek

A L’Oreal cég sminkje nem olcsó termékek, és nem is mindegyik terméküket tudjuk itthon megvásárolni, viszont nagyon jó minőségűek. Érdemes körül nézni, hogy melyek azok a sminkek a L’Orealtól, amiket itthon is beszerezhetünk.

Color Appeal Trio háromszínű szemfestékei egymással harmonizáló három színárnyalatból állnak. Színkombinációjukkal elegáns, hosszantartó sminket tudunk készíteni magunknak. A szín kombinációk közül kiválaszthatjuk azt, amely szemszínünket legjobban emeli ki. A L’Oreal Color Infaillible szemhéjpúderei élénk színekben kaphatóak. Bársonyos érzetet adnak, és hatásuk akár egész nap kitart. A sminkelés akkor váltja ki a megfelelő hatást, ha bőrünket állandóan ápoljuk.

l'oreal sminkekHiába a jó minőségű szemfesték, smink, ha bőrünk nem eléggé hidratált. Szemünk körüli bőr érzékeny, nem ajánlott, akármennyire jó minőségű is, sima arckrémmel kenni. Szemünk körüli bőrápoláshoz nyújt segítséget a L’Oreal Derna Genesis szemkörnyék ápolója. Több évig dolgoztak ennek a terméknek a kidolgozásán, és sokat segít az érzékeny szemkörnyéki bőr ápolásában.

Szintén érdemes olyan szemfesték lemosót beszerezni, sminkünket gyengéden távolítja el, és nem okoz szem irritációt. A L’Oreal termékek között ilyet is találunk. A vízálló smink lemosása is gondot okoz. Sima smink eltávolítóval nem biztos, hogy tökéletesen le tudjuk mosni. Ezért érdemes a L’Oreal kímélő smink lemosóját használni, mely a vízálló sminket is kíméletesen távolítja el. Érzékeny szeműek, és kontaktlencsét viselők is használhatják.

  
Iktatva: L'Oreal, Szemfestékek

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024