0

Leopárd mintás szemfestés

A leopárd mintás szemfestés alapja, mint minden smink meghatározó tényezője, a szép alapozás. Nagyon vékony, finom alapozót használjunk, amely egyből felszívódik, és nem nyújt „mű” hatást, mivel az a leopárd mintával együtt közönségesnek tűnhet. Alapozzuk be a szemhéjat is és a szem körüli részt is, finoman.

A leopárd mintás szemfestés kezdeténél vigyünk fel világos szemhéjpúdert a szemhéjra. Ezután vigyünk fel egy világosabb színt a szem belső sarkába, ezt követően a szem végére egy sötétebb színt. Picit feljebb vigyünk fel rózsaszín vagy narancssárga szemhéjfestéket, és az egészet jól dolgozzuk össze. Ezután erősítsük meg a szemöldökvonalat, majd húzzuk ki a szemünket cicásra.

Leopárd mintás szemfestés

Leopárd mintás szemfestés

A leopárd mintás szemfestés utolsó lépéseként rajzoljuk meg a leopárdpöttyöket, és töltsük ezeket narancssárga vagy rózsaszín festékkel. A pöttyöket rajzolhatjuk a szemhéjra és annál feljebb is, attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk elérni. Ez a smink nagyon ritka, egyszerű eseményekre nem ajánlott. Fotózáson vagy bulikban viszont kiváló választás, hisz nagyon látványos, feltűnő, és ha ügyesek vagyunk, nagyon szép is lesz.

A leopárd mintás szemfestésnél bátran választhatunk más színeket is. Nagyon szép a kék a fehérrel ötvözve, a narancssárga, a rózsaszín, a vörös – mindezekkel nagyon szép eredményt érhetünk el. A legfontosabb, hogy lassan, lépésről lépésre haladjunk, legyünk türelmesek és figyelmesek.

  
Iktatva: Szemfestés Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024