0

Lenyűgöző smink csillogó szemfesték alkalmazásával

Az év minden időszakában nagyon sok buli kerül megrendezésre: nőnapi buli, Mikulás buli, évzáró buli stb. Éppen emiatt egy nagyon trendi party sminket szeretnék bemutatni, melyet könnyedén elkészíthetünk, a hatás mégis lenyűgöző. Ehhez egy gyönyörű csillogó szemfestéket alkalmazunk, amely a szürke különböző színeivel teszi még intenzívebbé, még csábosabbá pillantásunkat.

A csillogó szemfesték alapjaként érdemes valamilyen krémes állagú készítményt használnunk, hogy minél tartósabb legyen a sminkünk. Ez lehet krémes szemfesték, alapozó, viasztartalmú szemceruza, korrektor, illetve a szájfény is tökéletesen megfelel a célnak.

Csillogó szemfesték

Csillogó szemfesték

A szemhéj felső felére egy nagyon világos-szürkés árnyalatú szemfestéket vigyünk fel. A szemhéj „mozgó” részére egy kicsit sötétebb tónusú, csillogó színt alkalmazzunk, mely a mélyítő vonalon egy picit túllép. Így egy gyönyörű füstös szemet kapunk. Ez lehet egy szép kékes árnyalatú csillogó szemfesték is, mely még jobban kiemeli a szem színét. A két színt alaposan dolgozzuk el, ne legyenek éles határvonalak a színek között.

A szem külső sarkához pedig egy sötétszürke csillogó szemfestéket használjunk, ezáltal egy cicás, dögös sminket kapunk. Ezt a vonalat felerősíthetjük egy matt színű lilás festékkel, illetve az intenzívebb hatás érdekében a szempilla vonalára, valamint az alsó vízvonalra vigyünk fel fekete szemceruzát. Végül satírozzuk el az éles határokat a színek között, és máris készen vagyunk!

  
Iktatva: Szemfestékek Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024