0

Gyönyörű szemfestés

Felhívni magunkra a figyelmet sok mindennel lehet: egy különleges ruhával vagy hajviselettel, de egy gyönyörű szemfestés is csodákra képes. Egy tökéletesen kifestett szem mindig is vonzotta a tekinteteket.

A gyönyörű szemfestés alapja a következő lépésekből áll: elsőként használjunk korrektort a karikák eltüntetéséhez. Erre jó megoldás a lila korrektor, mert segít elfedni a sötét karikákat. Ezután jöhet az alapozó. A szemhéjunkra mehet egy  árnyalattal világosabb is, mint az arcunkra. Fontos, hogy mindig jól oszlassuk el, így megakadályozhatjuk, hogy megüljön a szem ráncaiban. Az alapozás arra is jó, hogy a felvitt szemhéjpúder tartósabb legyen.

Gyönyörű szemfestés

Gyönyörű szemfestés

A szemhéjpúder kiválasztásánál mindig figyeljünk arra, hogy a szemfestés milyen alkalomra készül. Nappalra inkább a világosabb, míg estére a sötétebb árnyalatok a jó választás. Ugyanilyen fontos, hogy egyéniségünkhöz illő színt válasszunk, és mindig kevés mennyiségű színt vigyünk fel egyszerre. Oszlassuk el, majd ha úgy látjuk, hogy nem elég, akkor kerüljön még rá. Könnyebb utólag még ráhelyezni, mint letörölni belőle.

Egy szemfestésből nem maradhat ki a szempillaspirál sem. A fekete és a barna a legnépszerűbbek, de ha merészek vagyunk, próbáljuk ki a kéket és a zöldet is. A gyönyörű szemfestés igényel egy kis tapasztalatot és technikai tudást, ezért ne ijedjünk meg, ha elsőre nem lesz tökéletes. Próbálkozzunk újra, hisz néhány alkalom után már magabiztosan nyúlhatunk sminkkészületünkért.

  
Iktatva: Szemfestés Címkék: , , , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024