0

Galambszürke szemfestés

Egy nagyon elegáns helyre már szinte kötelező a visszafogott, mégis attraktív smink. A szem kihangsúlyozására megfelelő választás a galambszürke szemfestés. A galambszürke szín mindig is az eleganciát képviselte. Ez a szín mindenkinek jól áll, hiszen az árnyalatokkal lehet játszani.

A galambszürke szemfestés első lépése a jól megválasztott árnyalat. Legelőször alapozzuk le a szemhéjunkat, hogy tartós legyen a sminkünk. A szürke szemceruzát részesítsük előnyben, ne a feketét. Miután megrajzoltuk a szem vonalát, jöhet a szemhéjpúder. Itt az árnyalatokkal játszhatunk egy kicsit, hisz a világostól a kissé sötétebb szürkéig bevethetünk mindent.

Galambszürke szemfestés

Galambszürke szemfestés

Miután megtaláltuk a jó árnyalatot, a felső szemhéjat fessük ki vele. Használhatjuk akár az ujjbegyünket is, de az ecset is jó választás. Mindig kis mennyiséget vigyünk fel egyszerre. Miután a felső szemhéj kész, a szem alsó vonalát is húzzuk ki szemceruzával. Ide már ne kerüljön egyéb. A galambszürke szemfestésnél mindig fekete szempillaspirált használjunk, hisz a szempilláink adnak igazi keretet a szemünknek.

A galambszürke szemfestés lehetőséget ad arra, hogy akár szórakozóhelyen, akár egy nagyon elegáns bálban megfelelő legyen a sminkünk. Ha szórakozóhelyre készülünk, akkor a már említett alapon kívül jöhet egy kis csillogás is. Ha pedig elegáns helyre szól a meghívásunk, akkor inkább a matt vagy selyemfényű szürkét részesítsük előnyben.

  
Iktatva: Szemfestés Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024