0

Fekete füstös szemfestés

Mikor igazán vad, szexi szemfestést szeretnénk, akkor a legjobb választás a fekete füstös szemfestés. Ez a festési technika általában jól áll mindenkinek, csak a megfelelő árnyalatot kell megtalálni. Nem igényel túl sok tapasztalatot, csak óvatosan, türelmesen kell hozzáállni.

A fekete füstös szemfestés alapja a jó minőségű fekete szemceruza. Érdemes vékony rétegben alapozót felvinni a szemhéjunkra, hogy tovább tartson a szemfestésünk. Az alapozó akadályozza meg, hogy a finom por megüljön a szem pici ráncaiban. A fekete szemceruzával húzzuk ki elsőként a szemet, majd a vonalat fültisztító pálcikával satírozzuk el.

Fekete füstös szemfestés

Fekete füstös szemfestés

Ezután jöhet a fekete szemhéjpúder. Az egész mozgó, felső szemhéjunkra kerüljön ebből a szemöldökünk fele halványodva. Az alsó szempillák tövében is húzzunk vonalat, majd ezt is satírozzuk el. Az igazi „ütős” hatás elérése érdekében a már feketével kifestett szemhéjra rakhatunk egy kis csillámport. Ilyenkor ügyeljünk arra, hogy a csillámpor ne legyen túl sok, mert akkor a füstös hatást elveszíthetjük. A fekete füstös szemfestésnél inkább a matt fekete szemhéjpúdert részesítsük előnyben.

A fekete füstös szemfestés inkább a fiataloknak áll jól. Fontos, hogy a szempillák is hangsúlyosak legyenek. Jó minőségű, dúsító, növelő szempillaspirált használjunk. Ennél a technikánál a szemünkön van a hangsúly, így a szánkra csak egy kis szájfényt tegyünk.

  
Iktatva: Szemfestés Címkék: , , , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024