0

Férfi frizura

Napjainkban a divatos férfi frizura rövid. Aki igazán divatos frizurát akar viselni, nem hord hosszú hajat. Általában oldalt és hátul katonásan felnyírt, míg a fejtetőn lehet taréjszerűen zselézett vagy hosszan hagyott, oldalt elválasztott lesimított. Az egyenesen homlokba lógó haj nem divatos, inkább a hátra fésült, még ha nem is extrém módon megoldott frizura a trendi.

Ha esetleg kicsit hosszabb, ami a fiatalok körében divat, akkor tépett és a hajvég kifelé kunkorodó, szembe lógó frufruval. A hajfestés is reneszánszát éli a férfi frizura divatban. Általában nem az ősz hajtincsek elrejtése miatt, inkább a szőkítés, vagy hollófekete hajszín elérése a cél a mai férfi frizura divatban.

férfi frizuraA hajformázó termékek használata is kedvelt a férfiak körében. Zselé nélkül egy taréjt nehéz elképzelni. Amíg régebben hajkoronájuk ritkulását észlelő férfiak inkább hosszabb frizurát hordtak, és próbálták mindenféle fésülési technikával takarni a ritkuló területeket, addig manapság ilyen férfi frizurát igen ritkán látunk.

Inkább pár milliméteres frizurát hordanak, ami valljuk meg esztétikusabb és praktikusabb is. Nem kell mindenféle segédanyaggal valahogy ott maradásra bírni a kívánt területen az egyébként nem odatartozó tincseket és állandóan ellenőrizni, hogy egyben van-e még a frizura. A férfi frizura megválasztásakor ügyelni kell arra, hogy harmonizáljon életvitelének stílusával. Minden esetre, a jól megválasztott férfi frizura, ami illik stílusunkhoz, öltözködésünkhöz, sokat jelent megjelenésünk szempontjából.

  
Iktatva: Férfi, Frizura

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024