0

Ezüstös szemfestés

Egy szilveszteri partin vagy egy jó buliban, esetleg bálban nincs kiválóbb, mint az ezüstös szemfestés. Alkalmakra is kitűnő lehet, hisz nem hivalkodó, és mivel fémes hatása van, bármilyen ruha-összeállítással harmonizál.

Az ezüstös szemfestés alappillérje a tökéletesen alapozott és hibátlanított szem. Nincs is annál visszataszítóbb, mint mikor a szemhéjpúder a szem ráncaiban megül. Ezt elkerülhetjük alapos és mindenre kiterjedő alapozással. Kezdhetünk fekete vagy akár fehér szemceruzával, attól függően, hogy szolid nappali vagy hódító esti sminket szeretnénk. Utána jöhet az ezüst vagy fémes szürke szemhéjpúder. Óvatosan szétsatírozzuk a szemhéjunkon, majd végezetül a hollófekete szempillaspirált vigyük fel szempillánkra. Ez a smink nem igényel sem nagy kézügyességet, sem túl sok tapasztalatot.

Ezüstös szemfestés

Ezüstös szemfestés

Az ezüstös szemfestés minden korosztály számára ajánlott, csak a megfelelő árnyalatot kell tudni kiválasztani. A fiatalabb, hamvasabb lányoknak mehet a sötétebb szürke, kis csillogással, míg egy idősebb, érett nőnek ez már nem ajánlatos. Inkább a világosabb szürke gyöngyházzal, esetleg egy kis selyemfénnyel.

Bármilyen alkalomra kitűnő választás lehet az ezüstös szemfestés. Jól harmonizál a pasztellszínekkel, és a kiegészítőket is könnyedén hozzá lehet párosítani. Mivel az ezüst fém, így nyugodtan lehet hozzá arany vagy ezüst árnyalatban pompázó kiegészítőket társítani. A lényeg az, hogy alkalomhoz, korunkhoz illő szemfestést illetve sminket válasszunk, hogy mindig jól érezzük magunkat.

  
Iktatva: Szemfestés Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024