0

Esküvői alkalmi frizurák

Elegáns, stílusos alkalmi frizura készíttetést sok tervezés előzi meg, pláne, ha ez az alkalom az esküvőnk. Minden nő ilyenkor szeretne a legszebb lenni, hiszen ez élete nagy napja. Miután megtaláltuk életünk legszebb menyasszonyi ruháját, a hozzáillő cipővel együtt, a következő eldöntendő feladat, milyen esküvői frizura illik legjobban ruhánk stílusához.

Meghatározó az esküvői frizura megválasztásakor, hogy csupán hajunk lesz fejünk ékessége, vagy tervezünk mást is viselni a jeles napon, a fejünkön. Számba kell venni, hogy szeretnénk-e fátylat, vagy esetleg kalapot viselni. Nagyon fontos, hogy ne csak fátyollal esetleg kalappal mutasson jól alkalmi frizuránk. Hosszú hajból, szinte bármilyen frizura készíthető, a tornyos kontyostól kezdve, egészen a kiengedett loknisig.

esküvöi alkalmi frizurákRövid hajunkból is nagyon szép menyasszonyi frizurát tud készíteni egy ügyes fodrász. Vigyázni kell azonban, hogy a nagy esemény előtt egy-két hónappal milyen vágatjuk hajunkat, és ha nem extrém rövid alkalmi frizuránkkal akarunk tündökölni, feltétlenül szükség van némi hajhosszra menyasszonyi frizuránkhoz.

Ha a nagy napon friss hajszínnel szeretnénk megjelenni, ajánlatos pár nappal, esetleg egy héttel hamarabb megejteni a hajfestést, hogy még esetleg lehessen korrigálni, ha nem olyanra sikerül, ahogy mi szerettük volna. Ilyenkor egy próba frizura elkészíttetése is ildomos a kiszemelt fodrásszal, hogy elképzelésünknek megfelelő menyasszonyi frizura készülhessen el a nagy napon.

  
Iktatva: Alkalmi, Frizura

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024