0

Egy piacvezető kozmetikum: a Clinique szemfesték lemosó

Kiváló minőségüknek köszönhetően a Clinique termékek világszerte a piacvezető kozmetikumok körébe tartoznak. Szemfestékeik akár egyetlen húzással egyenletes és tökéletes fedést biztosítanak hosszú időn keresztül, és nem kell attól tartanunk, hogy egy kis nedvesség hatására végigfolynak az arcunkon. Mi, nők tudjuk, hogy nem sok cikibb dolog van a világon egy elkenődött szemfestéknél. A Clinique szemfesték lemosók is igen hatékonyak a smink eltávolításában.

A Clinique szemfesték lemosók alaposak, ugyanakkor gyengédek a szemhéjhoz és a bőrhöz. A szemfesték mellett a rúzs is könnyedén eltávolítható a „Clinique take the day off” nevű sminklemosóval. Ez a termék kétkomponensű: víz és olaj keverékéből tevődik össze.

Clinique szemfesték lemosó

Clinique szemfesték lemosó

Használat előtt rázzuk össze, majd csepegtessük vattakorongra, így tisztítsuk meg vele az érintett bőrfelületet. Először tartsuk a bőrön a Clinique szemfesték lemosós vattakorongot, hogy oldja fel a szemfestéket, majd óvatosan töröljük le. Nem kell dörzsölnünk ahhoz, hogy eltávolítsuk a szemfestéket, mivel olyan hatékony sminklemosóról van szó, amely pár húzással nyomtalanul eltünteti a sminket.

A smink felvitele után a Clinique szemfesték lemosó visszanyeri eredeti halmazállapotát a tubusban. Ha alapos munkát szeretnénk végezni könnyedén, válasszuk ezt a piacvezető terméket, mely garantáltan eltünteti a nem kívánt szemfestéket és rúzst, elérhető áron. A termék webáruházakban is kapható, néhány kattintás után megrendelhető, s máris magabiztosan indulhatunk vele buliba.

  
Iktatva: Szemfestékek Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024