0

Divatos rövid frizurák

Ha jól eltaláljuk a megfelelő frizura fazont, nem csak megjelenésünk koronája lesz, hanem önbizalmunkat is nagyban megnövelheti. Úgy gondolhatjuk, hogy a rövid női frizura nem illik arcformánkhoz vagy nem elég nőies. A divatos rövid frizuráknak pedig számtalan előnyük van, és lehet nagyon nőies tőle megjelenésünk. Meleg időben kimondottan áldás egy könnyen kezelhető rövid frizura.

Tehát az első lépés, hogy jó rövid frizura fazont válasszunk. Nem mindegy milyen formájú az arcunk és nyakunk hossza sem elhanyagolható tényező. Mielőtt beülnénk fodrászunk székébe, hajkurtításra, előtte nem árt konzultálni vele. Hiszen a szakember tudja igazán, hogy adottságainkhoz melyik rövid frizura áll jól, szem előtt tartva az aktuális divatot, és melyik nem ajánlott. Ha kerek az arcformánk inkább oldalt lépcsőzetesre nyírt frizura ajánlott, a túl rövid csak még jobban kerekít arcunkon.

Divatos rövid frizuraAmennyiben hosszúkás az arcunk, akár fülcimpáig érőt is választhatunk a divatos rövid női frizurák közül. Ovális arcforma esetén nagyon jól áll bármilyen rövid frizura, csak arra vigyázzunk, hogy tupírral ne nyújtsuk meg még jobban egyébként is hosszúkás arcunkat. Szögletes arcformához ajánlott az aszimmetrikus frizura, mely megtöri az erős csontozat látványát.

Hosszúkás arcformához jól áll még a klasszikus Kleopátra frizura, mely gömbölyíti egy kicsit az arcformát. Ezt a rövid frizurát akár göndör változatban is be lehet vállalni, úgy is divatos. Viselője nem fog mellé. Tény, hogy a frizura divat ismétli önmagát. Némi változtatással megjelennek ugyan azok a rövid vagy hosszabb frizurák a divat színpadán.

  
Iktatva: Divatos, Frizura

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024