0

Buli smink divat

Mindenki szeret bulizni, kicsit kikapcsolódni. Felveszünk valami lazábbat, szexisebbet és elmegyünk kikapcsolódni. Nem igazán elegáns ilyenkor a megjelenésünk, inkább olyan bulis. A szemünk sminkelése is inkább vidám, laza nem annyira elegáns.

A jó smink kiemeli arcunk szép vonásait. Ez vonatkozik a buli sminkre is, hiszen jól akarjuk érezni magunkat, tetszeni akarunk. Ilyenkor használhatunk merészebb színeket, lehet sminkünk játékosabb. A világos csillogó szem smink jó kiemeli szemünket, nagyobbnak tűnik tőle, de használhatjuk arcunk sminkeléséhez is, főleg a keskenyebb arcúak, jól ki tudják vele emelni arcukat.

buli smink divatVigyázzunk a csillogó sminkkel, mert kihangsúlyozza a bőrhibákat, így ilyen területeken inkább ne használjuk. Idén is divat a füstös smink, fekete szürke, sötétkék és mély lila színekben. Vigyázzunk, hogy füstös buli sminkünkhöz ne használjunk túl élénk rúzst. A sötét füstös szem sminkhez világos színű rúzst használjunk, esetleg szájfényt. Idén hódítanak a színek. Bátran használjunk élénk színeket az eddigi visszafogott bronzos, fémes árnyaltok helyett, ha buli sminket készítünk.

Használhatunk zöldes, kékes, lilás árnyalatokat, valamint narancsot és erős pinket is. Adottságainknak megfelelő színek kombinációjával tökéletes hatást érhetünk el. Végül egy vízálló dúsító szempilla spirállal tegyük fel a koronát művünkre. Fontos a nyári melegben, hogy ne kenődjön el sminkünk, ezért ajánlott ebben az évszakban különösen a vízálló smink felrakása.

  
Iktatva: Buli, Sminkek

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024