0

Bézs szemfestés

A bézs szemfestés szinte bármely bőrtípushoz, bármilyen hajszínhez és szemszínhez illik. Ez az a szín, ami minden alkalomra megfelel, lehet elegáns, természetes vagy akár feltűnő hatású. A bézs szemfestés leginkább a barna, sötét szemű hölgyeknek áll jól, hisz kiemeli a szem színét, ugyanakkor természetességet sugároz.

A bézs szemfestés a sötétbőrűeknek kiemelkedően illik. A sötét bőrtípusnál nem igazán ajánlatos olyan hideg színeket használni mint a kék, zöld vagy pink. Ezek a színek nagyon kontrasztosak, és a smink ezáltal műhatású lesz. Ezzel szemben a bézs tökéletes választás sötét hajszínhez és szemekhez.

Bézs szemfestés

Bézs szemfestés

A bézs szemfestés kiemeli a szemek méretét. Ha nagyon pici szemünk van, és mégis ezt a színt választjuk, érdemes alul és felül is kihúzni feketével. Fontos, hogy ne a szem sarkától, mert azzal még jobban kihangsúlyozzuk a szemünk méretét. Ha a szem sarkakba egy világos színű festéket, fehéret vagy világosbarnát teszünk, amit átmenetesen összesatírozunk a feketével, szemeink máris nagyobbnak látszanak.

A bézs szemfestés titka, hogy előtte nagyon szépen alapozzunk, s ha karikáink vannak, azt feltétlenül tüntessük el. Ezután erősítsük meg a szemöldök vonalát, majd a szempillák tövét vékonyan satírozzuk be fekete szemceruzával. Végül jöhet a barna festék, melyből több árnyalatot is használhatunk bentről kifele haladva – ezzel füstös hatást érhetünk el. Fontos, hogy nagyon szépen satírozzunk, mert ezzel érjük el azt, hogy a színek egymásba olvadjanak.

  
Iktatva: Szemfestés Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024