0

A szemfesték lemosó fontosságáról

Ne a sminket hibáztasd, ha bőröd és a szem körüli környék megviseltnek és fáradtnak tűnik. Egy látszólag banális dolog, amit sokszor figyelmen kívül hagyunk, létfontosságú lehet: használjunk szemfesték lemosót minden este, hogy bőrünk megőrizze üdeségét.

 A szemfesték lemosók nem csak arra jók, hogy eltávolítsuk az egész napos sminket, hanem azért is, hogy bőrünk felfrissüljön. Sokan csak este használnak sminklemosót, de fontos, hogy reggelente is szokássá váljon, mivel az arc éjszaka érintkezik a párnával, és a hajról rengeteg baktérium, szennyeződés juthat a párnára, melyeket az arcbőr is magába szívhat.

Szemfesték lemosók

Szemfesték lemosók

 Lássuk a szemfesték lemosók egyéb fontos tulajdonságait is, amikre fontos odafigyelnünk, amikor szeretnék beszerezni egyet. Egyetértünk abban, hogy akkor tökéletes egy smink, ha minél tartósabb, minél hosszabb ideig marad szép. Ahhoz, hogy ezt majd leszedjük, erős sminklemosóra van szükség.

 Létezik vízálló sminkre való, nyugtató, kétfázisú, természetes anyagokból készített lemosó, mely frissít is egyben. Ezeket az üzletekben többféle kiszerelésben találjuk meg, és az állaguk is változó: vannak szemfesték lemosó olajak, tejek és krémek is. Válasszuk bármely sminklemosót, a cél ugyanaz: egy friss, természetes és egészséges bőr. Tehát ha nap mint nap sminkelünk, tegyünk róla, hogy a szemfesték lemosók használata, az arcbőr tisztítása legyen egy alapvető és megszokott dolog úgy esténként, mint reggel.

  
Iktatva: Szemfestékek Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024