0

A megfelelő szemfesték paletta kiválasztása

A színek mindig az életkedvet, a vidámságot, a boldogságot jelentik, néha bevillantják az örömteli gyermekkort is. A színekkel csodát művelhetünk, csak egy kis kreativitás kell hozzá. Nincs ez másként sminkeléskor, ezen belül pedig a szem festésekor sem. Rendelkezésünkre áll megannyi szemfesték paletta. A ragyogáshoz nem is kell más, mint egy kis szemfesték, egy ecset és egy kis kézügyesség.

 Lássuk először, mit kell tudni a szemfesték palettáról! Válasszunk olyan palettát, ami azokat a színeket tartalmazza, melyek találnak a szemünk színéhez. Hiába vásároljuk meg saját használatra a száz színből álló szemfesték palettát, mert nem tudjuk kihasználni, és csak fölösleges pénzkidobás. Ajánlott ehelyett az öt-tíz színből összeállított szemfesték készlet, mely színek mindennel passzolnak, így ezt lassan mind fel tudjuk használni.

Szemfesték paletta

Szemfesték paletta

 A találó színek hangsúlyozni fogják a szemet. Ajánlott, hogy a barna szeműek válasszák például a lilát vagy a kéket, a kék szeműek a semleges árnyalatokat, a szürke szeműek a sötétszürkét, és a zöld szeműek inkább a barackszínnél maradjanak. Ha megvan a megfelelő szemfesték paletta, akkor jöhet a művészet!

 Fontos, hogy a szemfesték paletta színeit megfelelő ecsettel használjuk, és a termék állaga is jó minőségű legyen, hogy sminkünk ne csak gyönyörű, de tartós is maradjon. A fent leírtakat szem előtt tartva előbb-utóbb csillogó szemeinkkel valakit elcsábítunk.

  
Iktatva: Szemfestékek Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024