0

A Balea szemfesték lemosó használata

A Balea termékcsalád igen elterjedt, több üzletláncban megtalálhatóak a termékei, melyeket viszonylag kedvező áron megkaphatunk. Az alacsonyabb ár ellenére a termékek igen gondos bőrbarát teszteken estek át, mielőtt az üzlet polcaira kerültek volna, így nagyon kevés az esélye annak, hogy allergiás reakciót válthat ki a használatuk. A Balea szemfesték lemosó gazdagon tartalmaz növényi olajat, mely kíméletesen távolítja el a szemről, illetve a szem környékéről a festéket anélkül, hogy kiszárítaná ezt az érzékeny bőrfelületet.

A Balea szemfesték lemosó, a reklám ígérete szerint eltávolítja a vízálló szempillaspirált is, viszont a vásárlók egészen másként vélekednek a termék ez irányú hatásáról.

Balea szemfesték lemosó

Balea szemfesték lemosó

A Balea szemfesték lemosó valóban kíméletesen tisztít, viszont a vízálló termékekkel kevésbé boldogul. Ezek eltávolításához jóval nagyobb adag felhasználása szükséges. A terméket, mivel kétfázisú, használat előtt alaposan fel kell rázni, majd a készítményt gyorsan vattára tölteni, ellenkező esetben az olaj gyorsan visszaszáll a folyadék tetejére.

A Balea szemfesték lemosó illata nagyon kellemes, egyáltalán nem erős, nem feltűnő, s egyetlen húzással képes eltüntetni a szemfestékeket, még az alsó szempillák alatt meghúzódó erős fekete pigmenteket is. A Balea szemfesték lemosó alkalmas a rúzs eltávolítására is anélkül, hogy kellemetlen ízt hagyna maga után. Használata előtt azonban jó megbizonyosodni arról, hogy nem vagyunk-e allergiásak a termék valamely összetevőjére.

  
Iktatva: Szemfestékek Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024