0

Ázsiai szemfestés

Az ázsiaiak, főként az egyiptomiak már az ókorban sminkeltek. Ahhoz, hogy keleties hatású sminket készítsünk, a legfontosabb, hogy szerezzünk be egy jó alapozót, egy fekete színű tust és egy ezüst vagy fehér színű szemhéjfestéket. Az ázsiai szemfestéshez legelőször a szem körüli részt alapozzuk be. Ez azért fontos, hogy eltűnjenek a karikák. Ha ez megvan, a fekete tussal húzzuk ki szemünket egész bentről haladva, a szem végéig, a végét szépen rajzoljuk meg, ügyelve arra, hogy ne rajzoljunk farkincát a végére.

Második lépésként vegyünk egy szürke vagy fehér színű szemhéjfestéket, és óvatosan vigyünk fel egy keveset az alsó szempillák belső felére. Ezzel elérjük azt, hogy a felső vonal kontrasztosabb lesz, míg az alsóról elterelődik a figyelem.

Ázsiai szemfestés

Ázsiai szemfestés

Harmadik lépésként, az ázsiai szemfestés befejezésénél az alsó szempillák tövében is húzhatunk egy vonalat tussal, de fontos, hogy csak a fehér szemhéjfestéktől, egészen a szem végéig. Ezzel még jobban fokozzuk a keleties hatást.

Az ázsiai szemfestés mellett használhatunk pirosítót, ezzel még inkább kiemeljük a szemeket. Fontos, hogy rúzst ne használjunk, vagy csak egy pasztell színűt, amely nem vonja el a figyelmet a szemekről. A keleties hatású smink nagyon különleges és elegáns is lehet, csak ügyeljünk a vonalakra és lépésről lépésre haladva építsük fel a sminket.

  
Iktatva: Szemfestés Címkék: , , , , , ,

Írj most.

Küldés
Szemfestés 2024