Cikkek a(z) Zöld és Szemfestés kategóriából

A zöld különleges, egzotikus, ritkán előforduló szemszín. Általában nem tisztán zöld a zöld szem, hanem kékes, szürkés esetleg barnával pöttyözött. Létezik a katonai uniformisról jól ismer,t kimondottan keki színű szem is, ami igen érdekes lehetőségeket nyújt szemfestés területén. Nem elhanyagolható azonban az egyéb adottságok figyelembe vétele sem.

Szemfestés tippek zöld szemhez

Szemfestés tippek zöld szemhez

A zöld szem egzotikus szépségre vall, gyönyörű és különleges. Szerencsés vagy, ha ilyen színű a szemed, mert ez a szemszín önmagában is nagyon szép. Ha még egy hozzá jól illő sminket is használsz, leveszel bárkit a lábáról. A zöld szemnek nagyon sokféle árnyalata lehet: a halvány jáde zöldtől a méregzöldön… Tovább: Szemfestés tippek zöld szemhez »

Smink zöld szemhez

Smink zöld szemhez

Igen ritka a zöld szemszín. Általában nem is tisztán zöld, inkább zöldeskék, zöldesszürke illetve zöldes barna. Ha zöld szem sminket használunk, jól kiemelhetjük szemünk színének zöld árnyalatát. Vigyázzunk azonban arra, hogy jól válasszuk meg a szemfestékek árnyalatát. Ne olvadjon egybe szemünk színével.Jó megoldás még, ha nem tiszta zöld szemünk van,… Tovább: Smink zöld szemhez »

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés tippek portál! A várható tartalomból: Frizura Alkalmi Divatos Férfi Hosszú Rövid Sminkek Alkalmi Buli Menyasszonyi Party Sminkelés Szemfestékek Avon L’Oreal Max Factor Maybelline Oriflame Szemfestés Tippek és tanácsok Tussal Szemszín szerint Barna Kék Zöld Tanfolyam Kellemes böngészést!

Szemfestés 2024