Cikkek a(z) Rövid és Szemfestés kategóriából

A jól nyírt rövid frizura úgy simul a fejre, mint egy szép formájú sapka. Kiemeli viselőjének fejformáját, hangsúlyt ad arcvonásinak. Praktikus viselet, könnyen kezelhető házilag is. Minden korosztálynak ideális viselet a mai rohanó világunkban. Nem igényel több órás fésülködést a rövid frizura, mosás, szárítás, minimális igazítás, és már készen is van.

Frizura rövid hajból

Frizura rövid hajból

Szinte minden nő fejében megfogan, legalább egyszer a gondolat, hogy milyen jó lenne egy rövid frizura, és általában a gondolatot tett is követi. Úgy döntöttünk tehát, hogy a rövid haj mellett tesszük le a voksunkat, és nem követjük azt az általános elvárást, hogy a hosszú haj igazán nőies, ami persze… Tovább: Frizura rövid hajból »

Rövid frizura kerek archoz

Rövid frizura kerek archoz

A frizura megválasztása, ideális esetben, arcformánk korrigálásában is sokat segít. Mit is nevezünk kerek arcnak? Ha a homlokunk ás állunk közötti távolság megegyezik, nagyjából az arcunk  szélességével. Egy jót megválasztott rövid frizura kerek arcformánkon is változtathat, megnyújthatja azt. Semmiképpen ne válasszunk, bármennyire is szívünk vágya, extra rövid frizurát. Ha mégis… Tovább: Rövid frizura kerek archoz »

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés tippek portál! A várható tartalomból: Frizura Alkalmi Divatos Férfi Hosszú Rövid Sminkek Alkalmi Buli Menyasszonyi Party Sminkelés Szemfestékek Avon L’Oreal Max Factor Maybelline Oriflame Szemfestés Tippek és tanácsok Tussal Szemszín szerint Barna Kék Zöld Tanfolyam Kellemes böngészést!

Szemfestés 2024