Cikkek a(z) Hosszú és Szemfestés kategóriából

A női frizurák variációi között fontos helyet foglal el a hosszú haj. Sokan úgy tartják, hogy attól nő egy nő, hogy szép hosszú frizurája van. Nem utolsó sorban az elkészíthető frizura lehetőségek széles skáláját kínálja, ha hosszú hajjal rendelkezünk. Mint mindenbe, ebbe is beleszólhat az éppen aktuális divat, de tartsuk szem előtt egyéni stílusunkat is.

Konty készítés hosszú hajból

Konty készítés hosszú hajból

A kiengedett, dús hosszú haj szép látvány, de sajnos tudomásul kell venni, hogy nem minden helyzetben és alkalomra megfelelő hajviselet. Tehát ha a hajunk hosszú, valamilyen frizurát tudnunk kell, akár otthon is készíteni. A kontyok fénykorukat élik napjainkban. Akár sima, akár hullámos hosszú hajból nagyon ideális frizura. Ha fodrásszal készíttetjük… Tovább: Konty készítés hosszú hajból »

Frizura hosszú hajból

Frizura hosszú hajból

Ahhoz, hogy könnyen kezelhessük frizuránkat hosszú hajból elengedhetetlen, hogy jól legyen vágva. Ha fodrászunk jól végezte dolgát, akkor nincs más tennivaló, mint mosás után félig megszárítani, fixáló habot tenni rá, vastag csavarókra csavarni, majd száradás után körkefénkkel kifésülni. Némi lakkal megformázni és kész. Ha rakoncátlan fürtökre vágyunk, a hajcsavarók kivétele… Tovább: Frizura hosszú hajból »

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés és smink tippek portál!

Elindult a szemfestés tippek portál! A várható tartalomból: Frizura Alkalmi Divatos Férfi Hosszú Rövid Sminkek Alkalmi Buli Menyasszonyi Party Sminkelés Szemfestékek Avon L’Oreal Max Factor Maybelline Oriflame Szemfestés Tippek és tanácsok Tussal Szemszín szerint Barna Kék Zöld Tanfolyam Kellemes böngészést!

Szemfestés 2024