Hírek szempillaspirál és Szemfestés témában

Pink szemfestés

Pink szemfestés

Egy éjszakai szórakozóhelyen mindenki a legjobb formáját akarja hozni: felveszi legszebb ruháját, haját is rendbe szedi, nem beszélve a sminkjéről. Egy sötét, villódzó fényekkel teli helyre a legjobb választás egy feltűnő, például pink szemfestés. Ha ezt a színt választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy felfigyelnek ránk. A pink szemfestés lényege, hogy… Tovább: Pink szemfestés »

Gyönyörű szemfestés

Gyönyörű szemfestés

Felhívni magunkra a figyelmet sok mindennel lehet: egy különleges ruhával vagy hajviselettel, de egy gyönyörű szemfestés is csodákra képes. Egy tökéletesen kifestett szem mindig is vonzotta a tekinteteket. A gyönyörű szemfestés alapja a következő lépésekből áll: elsőként használjunk korrektort a karikák eltüntetéséhez. Erre jó megoldás a lila korrektor, mert segít… Tovább: Gyönyörű szemfestés »

Fekete füstös szemfestés

Fekete füstös szemfestés

Mikor igazán vad, szexi szemfestést szeretnénk, akkor a legjobb választás a fekete füstös szemfestés. Ez a festési technika általában jól áll mindenkinek, csak a megfelelő árnyalatot kell megtalálni. Nem igényel túl sok tapasztalatot, csak óvatosan, türelmesen kell hozzáállni. A fekete füstös szemfestés alapja a jó minőségű fekete szemceruza. Érdemes vékony… Tovább: Fekete füstös szemfestés »

Szemfestés egyszerűen

Szemfestés egyszerűen

Mivel mindenkinek más az arcformája és arca karakterisztikája, ezért a sminkelésnek személyre szabottnak kell lennie, főleg ha valamilyen alkalomra készülve sminkeljük magunkat. Mindenképpen a legfontosabb szabály, hogy a megtisztított arcot kezdjük el sminkelni. Ha szemeinket szeretnénk kihangsúlyozni, egy hétköznapi szemfestést egyszerűen megoldhatunk egy kis szemhéjpúder, egy fekete szemceruza és egy… Tovább: Szemfestés egyszerűen »

Szemfestés 2024