Hírek lemosó és Szemfestés témában

Egy piacvezető kozmetikum: a Clinique szemfesték lemosó

Egy piacvezető kozmetikum: a Clinique szemfesték lemosó

Kiváló minőségüknek köszönhetően a Clinique termékek világszerte a piacvezető kozmetikumok körébe tartoznak. Szemfestékeik akár egyetlen húzással egyenletes és tökéletes fedést biztosítanak hosszú időn keresztül, és nem kell attól tartanunk, hogy egy kis nedvesség hatására végigfolynak az arcunkon. Mi, nők tudjuk, hogy nem sok cikibb dolog van a világon egy elkenődött… Tovább: Egy piacvezető kozmetikum: a Clinique szemfesték lemosó »

A szemfesték lemosó fontosságáról

A szemfesték lemosó fontosságáról

Ne a sminket hibáztasd, ha bőröd és a szem körüli környék megviseltnek és fáradtnak tűnik. Egy látszólag banális dolog, amit sokszor figyelmen kívül hagyunk, létfontosságú lehet: használjunk szemfesték lemosót minden este, hogy bőrünk megőrizze üdeségét.  A szemfesték lemosók nem csak arra jók, hogy eltávolítsuk az egész napos sminket, hanem azért… Tovább: A szemfesték lemosó fontosságáról »

A bio szemfesték lemosó előnyei

A bio szemfesték lemosó előnyei

Akár egy jó bulira vagy valamilyen jelesebb eseményre, akár a hétköznapokra szeretünk különböző szemfestékeket alkalmazni. Lehet egyszerű vagy extravagáns sminkünk, egy fontos tényezőről soha nem szabad megfeledkezni: a szemfesték eltávolításáról lefekvés előtt. A szemfestékekben a baktériumok ugyanis igen gyorsan elszaporodhatnak, akár 3 hónap alatt is. Emiatt legalább évente frissítenünk kell… Tovább: A bio szemfesték lemosó előnyei »

A Balea szemfesték lemosó használata

A Balea szemfesték lemosó használata

A Balea termékcsalád igen elterjedt, több üzletláncban megtalálhatóak a termékei, melyeket viszonylag kedvező áron megkaphatunk. Az alacsonyabb ár ellenére a termékek igen gondos bőrbarát teszteken estek át, mielőtt az üzlet polcaira kerültek volna, így nagyon kevés az esélye annak, hogy allergiás reakciót válthat ki a használatuk. A Balea szemfesték lemosó… Tovább: A Balea szemfesték lemosó használata »

Szemfestés 2024